نیاز پروژههای صنعتی و مسکونی به یک نوع درب برقی با عملکرد فوقالعاده موجب شده تا دربهایی به نام درب سکشنال عمودی روی کار بیاییند که عملکرد عالی را در کنار دوام و جزئیات زیبا در اختیار قرار دهند. این نوع درب سکشنال برخلاف درب سکشنال افقی که به صورت کنار بازشو است، به صورت عمودی باز شده و عملکرد ایمنی را در اختیار قرار میدهد. برای هر نوع پروژهای که کیفیت و امنیت توام با یکدیگر مهم است، میتوان از این نوع درب با قابلیتها و ویژگیهای برتری که در اختیار قرار میدهد، استفاده نمود.
فهرست مطالب
درب سکشنال عمودی چیست؟
احتمالا شما تا به حال نام درب سکشنال را در کنار درب پارکینگ زیر سقفی شنیدهاید و تصوری از دربهای سکشنال که به صورت کشویی باز میشوند و عمودی به سمت بالای درب حرکت میکنند، ندارید؛ اما نسل جدید دربهای سکشنال موجود در بازار در واقع دربهای عمودی هستند که روی یک ریل حرکت میکنند و امکان جابجایی پنلها را در یک راستا و بدون زاویه فراهم میکنند. امکان سفارشی سازی این نوع درب بنا به درخواست مشتری برای ایجاد دهانه بازشو مورد انتظار و همچنین فراهم کردن مشخصات فنی وجود دارد. ضمن اینکه میتوان این نوع درب سکشنال صنعتی را به تجهیزات جابجایی با سرعت بالا مجهز کرد و از عملکرد مناسب این دربها به بهترین شکل بهرهمند شد.
مزایای درب سکشنال عمودی
درب سکشنال عمودی نحوه باز و بسته شدن متفاوتی نسبت به سایر دربهای سکشنال دارد. در واقع این نوع درب دیگر دارای ریل افقی که در زیر سقف قرار میگیرد نیست و ریلها به صورت عمودی در مجاورت درب قرار گرفتهاند. این ویژگی باعث شده تا درب بتواند بدون نیاز به موتورهای بسیار قوی باز و بسته شود. علاوه بر این، عدم زاویهدار شدن دربها هنگام حرکت، ویژگی آنها را چندین برابر بهبود میبخشد. در پروژههایی که محدودیتی از بابت ارتفاع سقف وجود ندارد، استفاده از درب سکشنال ورتیکال قطعا مزایای زیادی دارد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره میکنیم.
- استهلاک کمتر: اجرای این نوع درب باعث میشود تا شاهد استهلاک کمتری از آن هنگام باز و بسته شدن باشید. عدم تغییر زاویه برای باز شدن درب و هدایت شدن تمامی پنلها به سمت بالا خود یک مزیت اصلی برای این نوع درب محسوب میگردد که نیاز به تعمیرات و نگهداری را به حداقل میرساند.
- عدم نیاز به ریلهای قوی: درب سکشنال عمودی یا عمودی نیازی به ریل قوی برای نصب در امتداد سقف یا به صورت افقی را ندارد. ریلهای این نوع درب در راستای پنلهای عمودی قرار میگیرند و به صورت عمودی میباشند. از این رو نیازی نیست که وزن زیادی از پنلها را تحمل کنند. این ویژگی این نوع درب را به یک گزینه مقرون به صرفه برای پروژههای بزرگ با ابعاد بالا تبدیل میکند.
- عدم اشغال کوچکترین فضا: درب سکشنال عمودی فقط نیاز به یک سری ریلهای نگهدارنده به صورت عمودی دارد. این ریلها فضای زیادی را اشغال نمیکنند. حتی آن محدودیت حدود 30 سانتی متری که برای نیاز به نصب ریل و موتور درب سکشنال روی سقف است، در این نوع درب نیز وجود ندارد.
- سرعت بالا: دربهای سکشنال عمودی به دلیل اینکه پنلهای خود را بدون تغییر زاویه حرکت میدهند، به سرعت به سمت بالا و پایین میروند. این موضوع باعث شده تا بتوان دربهایی که ارتفاع بالا دارند را به راحتی با این نوع درب جابجا نمود و از عملکرد پرسرعت آنها بهره مند شد.
- زیبایی بیشتر محیط صنعتی: به دلیل اینکه ریل و موتور در این نوع درب روی سقف نصب نمیشود، زیبایی آن نسبت به سایر دربهای صنعتی از جمله زیرسقفی بیشتر است. در واقع متعلقات و تجهیزات دربهای سکشنال کمتر در معرض دید هستند.
لیست قیمت درب سکشنال ورتیکال
قیمت درب سکشنال عمودی با توجه به کیفیت و نوع آن متغیر است. این نوع دربها نیاز به موتورهای بالاکشنده قوی، ریلهای عمودی و پنلهای مستحکمی دارند که میتوانند به سمت بالا هدایت شوند. برای تعیین قیمت لازم است که قیمت پنلها، موتور و ریلهای نصب شده برای این درب محاسبه و مطابق با قیمت به روز برآورد شوند. سپس قیمت دقیق این دربها بر اساس متراژ و ابعاد درب مورد نیاز جهت نصب مشخص میگردد و به مشتری اعلام میشود. استعلام قیمت برای دربهای سکشنال عمودی برای کارفرمایان بسیار مهم بوده و میتواند روی انتخاب بهترین گزینه جهت نصب در پروژهها تاثیرگذار باشد. برای دریافت قیمت و برآورد آن میتوانید با کارشناسان ما در گروه خسروشاهی در ارتباط باشید.
درب عمودی سکشنال برای چه مکانهایی مناسب است؟
دربهای سکشنال عمودی به عنوان گزینهای عالی برای پروژههای صنعتی، سولهها و کارخانجات شناخته میشود. در مکانهایی که اولویت با استفاده از دربهای سریع السیر با جابجایی ایمن باشد، میتوان از این نوع درب استفاده کرد؛ اما باید این موضوع را مد نظر داشت که این نوع دربها دارای پنلهای جمع شونده در بالای سقف نیستند و پنلها در یک راستا و به صورت عمود در بالا حرکت میکنند. از این جهت باید ارتفاع سقف آنقدر بالا باشد که پنلهای درب قادر به حرکت کردن در بالای سقف به صورت عمودی باشند. این نوع درب را میتوان برای مکانهای زیر استفاده کرد:
- کارخانجات تولیدی و صنعتی
- کارگاهها و گاراژهای صنعتی
- انبارهای نگهداری از مواد و محصولات
- مراکز آتش نشانی با سقف بزرگ
- مراکز نگهداری از وسایل نقلیه سنگین
- سولههای صنعتی و غیر صنعتی
مقاله پیشنهادی: انواع درب سکشنال + کاربردهای هر کدام | کدام نوع بهتر است؟
مشخصات فنی درب سکشنال عمودی
درب سکشنال عمودی نوعی درب مقطعی عایق بندی شده با پنلهای مقاوم است که میتوان آن را با مشخصات فنی عمومی یا شخصی سازی شده بسته به نیاز پروژه سفارش داد. از جمله مهمترین مشخصات فنی این نوع درب شامل:
- نوع پنل استفاده شده: پنلهای استفاده شده برای درب عمودی بسیار با یکدیگر متفاوتاند و امکان شخصی سازی آنها از نظر رنگ، طرح و مدل وجود دارد. متداولترین و باکیفیتترین آنها پانلهای فولادی فشرده با ضخامت بالای 40 میلی متر هستند که میتوان هر کدام را با طول و عرض متفاوت سفارش داد.
- ساختار پنل: در صورت نیاز کارفرما، میتوان پنل درب سکشنال عمودی را به صورت کاملا مشابه و یا با دید کامل به دلیل به کار رفتن پنجرهها سفارش داد. تعداد پنجرهها و ابعاد آنها عامل بسیار مهمی در میزان نور ورودی به واسطه آنها به داخل فضا است و باید به این نکته توجه زیادی داشت.
- نحوه عملکرد: درب سقفی سکشنال عمودی را میتوان با روشهای مختلفی از جمله دستی، زنجیری و الکتریکی راه اندازی کرد. مجموعه وسیعی از سیستمهای مسیر بالابر برای این نوع دربها وجود دارند. بعضی از مدلها با فنرهای پیچشی ساخته شدهاند که به صورت سفارشی عملکرد درب را تضمین میکنند و اجازه میدهند تا درب سکشنال همیشه در تعادل کامل بماند.
تاثیر سکشنال مدل عمودی در صرفه جویی انرژی
صرفه جویی در مصرف انرژی میتواند راه حلی برای کاهش مصرف انرژی در هر نوع پروژه صنعتی و مسکونی باشد. با توجه به محدودیتهای کشور ایران و همچنین مصرف بی رویه ما در انرژی، توصیه میشود که حتما هنگام انتخاب دربهای برقی به ویژگی آنها در مصرف انرژی توجه داشته باشید. ضخامت دربهای سکشنال باید بالا باشد تا بتوانند در برابر انرژی و انتقال آن مقاومت کنند. میتوان با سفارش پانلهای بزرگ و با ضخامت بالای 40 میلی متر، از تاثیر این دربها و پانلهای به کار رفته در آنها برای صرفه جویی در مصرف انرژی بهره مند شد.
صرفه جویی در مصرف انرژی با این نوع دربها هم از نظر انرژی حرارتی است، هم از نظر انرژی صوتی. به طور کلی، در فضاهایی که ثابت نگه داشتن دما برای نگهداری از تجهیزات و تاسیسات ضروری باشد، میتوان به این نوع درب اعتماد کرد که با فومهای فشرده داخل خود به راحتی امکان انتقال حرارت را نمیدهد. همچنین در پروژههایی که کاهش نویز و صدای ورودی به داخل محیط مهم است، این نوع دربها با پانلهای عایق بهترین گزینهاند.
ترکیب درب سکشنال عمودی و زیر سقفی
یکی از انواع درب سکشنال عمودی موجود در بازار، دربهاییاند که به صورت ترکیبی با زیرسقفی طراحی شدهاند. هنگام نصب درب سکشنال به صورت عمودی ممکن است نه ارتفاع زیادی برای جابجایی کل پانلها به سمت بالا وجود داشته باشد، نه ارتفاع سقف آنقدر پایین باشد که بتوان درب را به صورت زیر سقفی اجرا نمود. در چنین شرایطی میتوان از ترکیب درب سکشنال عمودی و زیر سقفی کمک گرفت.
بدین شکل که ریلها در ابتدا به صورت عمودی قرار میگیرند. سپس تا نزدیکی سقف و روی دیوار بالای درب ادامه پیدا میکنند و در نهایت در نزدیکی سقف زاویه دار خواهند شد. بنابراین پانلهای درب سکشنال ابتدا به صورت عمودی به سمت بالا حرکت میکنند، سپس تعداد محدودی از آنها (یک یا چند عدد) در نزدیکی سقف زاویه دار میشوند. این نوع درب در بسیاری از پروژهها به صورت ترکیبی اجرا شده و عملکرد عالی را در کنار اشغال فضای محدود فراهم میکند. این نوع درب برای سولههای با ارتفاع متوسط، کارخانجات و انبارهای نگهداری از تجهیزات مختلف با نیاز عبور و مرور ماشین آلات سنگین مناسب است.
سکشنال عمودی بهتر است یا زیرسقفی؟
از نظر عملکرد و نوع پنلهای استفاده شده شباهت زیادی میان سکشنال عمودی و زیرسقفی وجود دارد، اما الزامات مکان نصب هر یک از این پروژهها با هم متفاوت است. در حالت کلی، دربهای زیر سقفی برای مکانهایی که سقف کوتاهی دارند مناسباند، اما در مواقعی که سقف فضا آنقدر بلند باشد که عملا امکان اجرای درب زیر سقفی وجود نداشته باشد، میتوان از درب عمودی سکشنال استفاده کرد.
به طور مثال، در برخی از کارخانجات صنعتی، ارتفاع سقف به نسبت درب استفاده شده بسیار زیاد است. به طوری که بیش از نیمی از دیوار بالای درب خالی است. در این صورت نمیتوان حرکت پنلها را به سمت زیر سقف هدایت کرد، چرا که عملا فاصله زیادی میان سقف و آخرین پنل درب وجود دارد. در این صورت استفاده از درب عمودی سکشنال توصیه میشود که میتواند بدون محدودیت امکان باز و بسته کردن درب را فراهم کند.
مقاله پیشنهادی: پنل درب سکشنال و انواع آن | قیمت پنل درب سکشنال چقدر است؟
مشاوره خرید و اجرای سکشنال عمودی با تیم خسروشاهی
گروه خسروشاهی سالها است که در زمینه اجرای درب برقی فعالیت میکنند و با دانش علمی و تجربه خود قابلیت اجرای هر نوع درب سکشنال اعم از درب افقی، عمودی، یک تکه آمریکایی و غیره را دارند. برای مشاوره خرید و اجرای انواع دربهای سکشنال عمودی و افقی و دریافت اطلاعات فنیتر میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. با مشاوره رایگان و ارائه خدمات فروش، نصب و کنترل کیفیت، به شما برای استفاده از انواع درب پارکینگ زیر سقفی و درب سکشنال صنعتی در پروژههای مختلف کمک خواهیم کرد.