یک محدودیت کلی برای نصب درب اتوماتیک شیشهای برای فضاهایی است که دارای دهانه دیوار یا درگاه بیش از اندازه عریض هستند. در این شرایط بهتر است که به جای استفاده از درب کشویی معمولی، از درب اتوماتیک تلسکوپی استفاده شود. این دربها دارای دو یا چهار لنگه باریک و کوچک هستند که روی یکدیگر حرکت میکنند و میتوانند 30 درصد فضای کمتری را نسبت به دربهای کشویی معمول موجود در بازار اشغال کنند. شاید برای شما جالب باشد اگر بدانید که این دربها توانایی بستن دهانههای بسیار بزرگ با عرض 4 متر را نیز دارند.
فهرست مطالب
درب اتوماتیک تلسکوپی چیست؟
درب اتوماتیک تلسکوپی نسل جدید از دربهای اتوماتیک در بازار بوده که به جای باز شدن لتها در مخالف یکدیگر، آنها روی یک ریل به یک سمت حرکت میکنند. به طوری که لت اول روی لت دوم، لت دوم روی لت سوم و لت سوم روی لت چهارم بسته میشود. این نوع دربها را میتوان با تعداد لتهای مختلفی به اجرا در آورد، اما متداولترین آنهای دربهای اتوماتیک دو لت و چهار لت هستند که حداکثر دهانه بازشو را در اختیار قرار میدهند.
تعداد لتهای بازشو در درب تلسکوپی اتوماتیک
دربهای اتوماتیک تلسکوپی حتی میتوانند برای دربهایی با عرض بیشتر از 4 متر نیز استفاده شوند. بنابراین، تعداد لتهای به کار رفته در این نوع درب وابسته به عرض آنها، ترجیحات شخصی و نیاز محیطی است. توصیه کارشناسان این است که این دربها را با تعداد لتهای زوج به اجرا در آورید. در این صورت دهانه بازشو 100 درصدی در اختیار شما قرار میدهد. ولی در صورت نیاز به اجرای لتها به تعداد فرد، بخشی از درب تلسکوپی ثابت میماند و همین موضوع باعث میشود تا از حداکثر دهانه بازشو بهره مند نشوید.
درب تلسکوپی 2 لت متحرک
این نوع درب تلسکوپی بیشتر برای فضاهایی با عرض دهانه کوچک استفاده میشود. دو لت متحرک در آن وجود دارد که هر دو لت به صورت برقی به سمت چپ یا راست حرکت میکنند.
درب تلسکوپی 4 لت متحرک
درب تلسکوپی 4 لت دارای 4 لنگه متحرک است. نحوه حرکت لنگههای درب به این شکل است که دو لت به صورت همزمان به سمت چپ و دو لت به صورت همزمان به سمت راست حرکت میکنند. وجود فضای کافی و مناسب برای قرار گرفتن لت در سمت چپ و راست در این نوع درب تلسکوپی اهمیت زیادی دارد.
درب تلسکوپی 3 لت متحرک
در این نوع درب اتوماتیک تلسکوپی یک لت ثابت وجود دارد. دو لت متحرک دیگر با یکدیگر حرکت میکنند و روی لت ثابت قرار میگیرند. لث ثابت در هر سمتی (چپ یا راست) وجود داشته باشد، لنگههای متحرک نیز به همان سمت حرکت میکنند.
درب تلسکوپی 6 لت متحرک
در این نوع درب، 2 لت ثابت و 4 لت متحرک وجود دارد. یک لت ثابت در سمت راست، یک لت ثابت در سمت چپ قرار دارد. 2 لت متحرک به سمت راست و 2 لت متحرک به سمت چپ حرکت میکنند. حرکت همزمان لتها باعث میشود تا بتوان از حداکثر دهانه بازشو در کوتاهترین زمان ممکن بهره مند شد.
عملکرد دربهای اتوماتیک تلسکوپی چگونه است؟
نحوه باز شدن درب اتوماتیک تلسکوپی کاملا متفاوت از درب اتوماتیک کشویی است. بدین صورت که در این نوع درب، حداقل دو لت به سمت چپ یا راست حرکت میکنند و حرکت آنها همزمان و در موازات یکدیگر است. بسته به اینکه چه تعداد لت در این نوع دربها وجود داشته باشد، نحوه عملکرد آنها نیز متفاوت است. درب اتوماتیک دو لت تلسکوپی سادهترین عملکرد را دارد. هنگام فعال شدن موتور درب، لت اول با سرعت بالایی حرکت میکند و به لت دوم میرسد و در پشت آن قرار میگیرد. سپس هر دو لت با هم حرکت میکنند و روی دیوار قرار میگیرند.
لتهایی که در این نوع درب استفاده میشوند دارای دو نوع لت تندرو و کندرو هستند. لتهای عقبی لتهای کندرو و لتهای جلویی، لتهای تندرو هستند که با سرعت بالایی روی لتهای کندرو قرار میگیرند. هماهنگی در میان اجزای درب اتوماتیک تلسکوپی اهمیت ویژهای دارد و اگر دربها با سرعت مناسب نسبت به یکدیگر حرکت نکنند، کل مکانیسم درب تحت تاثیر قرار میدهد.
دربهای اتوماتیک تلسکوپی در چه حالتهایی کار میکند؟
برای بهینه سازی عملکرد درب اتوماتیک تلسکوپی، امکان کار کردن برای آن در چندین حالت در نظر گرفته شده است. کاربران میتوانند با تغییر تنظیمات، بهترین حالت را متناسب با محل نصب درب تلسکوپی اتوماتیک انتخاب کنند.
- حالت اتوماتیک: در این حالت از درب اتوماتیک تلسکوپی، دربها به محض نزدیک شدن افراد باز میشوند و پس از مدت زمان مشخصی نیز به طور کامل در حالت بسته قرار میگیرند.
- حالت فول باز: در این حالت درب تلسکوپی به طور کامل باز میشود و تا زمانی که فرمان دیگری برای بسته شدن دریافت نکند، باز میماند. معمولا در شرایطی که نیاز به ورود و خروج حداکثری در محیط باشد، از این حالت درب تلسکوپی اتوماتیک استفاده میگردد.
- حالت بسته (قفل): در شرایطی که نیاز به عبور و مرور نباشد و بخواهیم تردد را محدود کنیم، باید از حالت بسته و قفل استفاده کنیم. در این حالت حتی سنسورها نیز در صورت تردد افراد فعال نمیشوند.
- حالت نیمه باز: این حالت در میان حالت فول باز و بسته قرار میگیرد. در این شرایط، تنها تعداد محدودی از لتها باز میشوند. از این جهت از هدررفت انرژی جلوگیری میشود.
- حالت یک طرفه: برای دربهای اتوماتیک 4 لت و 6 لت میتوان از حالت یک طرفه استفاده کرد تا در صورت نیاز فقط لتهای سمت چپ یا راست باز شوند.
درب تلسکوپی پارکینگ
یکی از انواع دربهای تلسکوپی موجود در بازار که محبوبیت بسیار زیادی نیز برای پارکینگهای کوچک پیدا کرده است، درب تلسکوپی پارکینگ است. این نوع درب به صورت اختصاصی برای پارکینگ استفاده میشود و از آنجایی که در معرض ضربه، باد، طوفان و تردد بالا قرار میگیرد، بهتر است که با جنس فلز ساخته شود. برای پارکینگهایی با درب عریض، میتوان به جای استفاده از یک پنل یک تکه از چند پنل چند تکه استفاده کرد که روی یکدیگر قرار میگیرند و فضای کمتری را پشت پارکینگ اشغال میکنند. علاوه بر این، حداکثر دهانه بازشو درب پارکینگ با این نوع درب فراهم شده و حتی امکان رفت و آمد چند خودرو به صورت همزمان از درب وجود دارد.
درب تلسکوپی آسانسور
درب تلسکوپی آسانسور از دیگر انواع درب اتوماتیک تلسکوپی است که با جنس فلز است که میتواند نقش مهمی را در عبور و مرور ایمن افراد به آسانسور داشته باشد. عرض این دربها در حد 80 سانتی متر و معمولا از دو لت یا سه لت تشکیل شده است. هنگام نیاز به باز شدن، اولین لت به سمت دومین لت میرود و در پشت آن قرار میگیرد و حداکثر دهانه بازشو فراهم میشود. عملکرد کم سر و صدا، کاهش خطر ناشی از قرار نگرفتن کابین در جای مناسب و سرعت قابل قبول برای باز و بسته شدن از جمله ویژگیهای این نوع درب برای آسانسور است که میتواند به تنهایی و یا با درب دوم روی آن نصب شود.
گروه خسروشاهی؛ مجری انواع درب برقی تلسکوپی
گروه خسروشاهی بهترین مرکز مجری انواع درب اتوماتیک تلسکوپی است که با تجربه و تخصص کارشناسان خود و بهره گیری از تجهیزات به روز آماده ارائه خدمات به شما عزیزان است. نصب درب اتوماتیک تلسکوپی نیاز به تخصص و تجربه دارد. پیچیدگیهای اجرایی و نیاز به هماهنگی برای سرعت هر یک از لتها نیازمند حضور کارشناسان است. در صورت نیاز به دریافت قیمت درب شیشهای تلسکوپی میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.