درب شیشه ‌ای مانند تمامی انواع درب‌ ها، راهکاری برای جدا کردن محیط ‌ها از یکدیگر است. درب شیشه ‌ای اتوماتیک، هم‌چنین از راه‌های موثر در جهت بهینه سازی مصرف سوخت و انرژی است. چراکه با تنظیم اپراتور به کار رفته در ساختمان این درب، می‌توان بازشوی لت‌های آن را تغییر داد و تنظیم نمود و بدین وسیله در مصرف سوخت، صرفه جویی کرد.

درب شیشه ‌ای اتوماتیک، هم‌چنین زیبایی فضای محیط و ساختمان به کار رفته در آن را دوچندان می‌کند. در این مقاله قصد داریم درب شیشه ‌ای را تعریف کنیم و کاربردهای آن را نیز بیان نماییم.

درب شیشه‌ ای چه کارایی دارد؟

همان‌طور که از نام این سیستم بر می‌آید درب شیشه ‌ای اتوماتیک، دربی است از جنس شیشه که باز و بسته شدن آن به طور کاملا اتوماتیک و بدون دخالت و تماس دست، انجام می‌شود.

برای اینکه این قابلیت در درب ‌های شیشه ‌ای، شکل بگیرد سنسورهای حرکتی و یا حساس به وزن در ساخت این نوع از درب ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد تا بتوانند عمل باز و بسته شدن را به طور خودکار به انجام رسانند.

این سنسورها هم‌چنین می‌توانند میزان باز و بسته شدن درب شیشه‌ ای را در اختیار و کنترل خود بگیرند تا بدین وسیله از هدر رفت انرژی ساختمان جلوگیری به عمل آورند. میزان حساسیت این درب ‌ها توسط نصب کننده آن‌ها، تنظیم می‌گردد.

بنابراین درب شیشه ‌ای اتوماتیک، قادر است توسط حسگر و چشمی بالای آن، باز و بسته شود و بدین منظور جهت کاربرد در ساختمان‌ها و مراکزی که رفت و آمد در آن‌ها بسیار زیاد است بسیار مناسب است.

درب اتوماتیک شیشه ‌ای در انواع مختلفی طراحی و تولید می‌شود که می‌توان گفت این نکته از قابلیت‌های بسیار مهم این نوع از درب ‌هاست چرا که آن‌ها را برای انواع محیط‌ها و فضاهای مختلف کوچک و بزرگ، قابل استفاده و کاربرد می‌نماید.

درب شیشه ‌ای
درب شیشه ‌ای

انواع مختلف درب شیشه ‌ای و کاربرد هر یک

درب شیشه ‌ای کشویی یا اسلایدی

این نوع از درب شیشه‌ ای، متداول‌ترین و پرکاربردترین نوع از درب‌ های شیشه ‌ای اتوماتیک است. درب شیشه‌ ای کشویی با استفاده از حسگرهای به کار رفته در ساخت آن، به طور اتوماتیک و به صورت کشویی، باز و بسته می‌شود. درب‌ های شیشه ‌ای کشویی  جهت استفاده در اماکن پرتردد بسیار موثر هستند.

درب شیشه ‌ای تلسکوپی

مکانیزم به کار رفته در طراحی و ساخت درب شیشه ‌ای تلسکوپی، مانند درب‌ های کشویی است و به صورت خطی عمل می‌کند. تنها تفاوت این دو نوع از درب شیشه ‌ای در این است که درب شیشه ‌ای تلسکوپی ممکن است به صورت دو طرفه یا چهار طرفه عمل باز و بسته شدن را انجام دهد.

این درب ‌ها برای فضاهای کم بسیار کاربردی هستند. حرکتی بسیار آرام و روان دارند و جلوی ورود صدا و گرد وغبار به داخل ساختمان را نیز می‌گیرند.

درب شیشه ‌ای لولایی یا سوئینگ

این نوع از درب ‌های شیشه ‌ای به صورت تک لنگه و دولنگه طراحی می‌شوند و مورد استفاده قرار می‌گیرند. این نوع از درب ‌ها برای اماکنی که دهانه ورودی و خروجی آن‌ها کم است قابل استفاده هستند.

درب شیشه ‌ای نیم دایره، نیم گرد و گرد

این نوع از درب ‌های شیشه ‌ای ظاهر بسیار جذابی دارند و زیبایی خاصی به ساختمان مورد نظر می‌دهند. این درب‌ ها به شکل یک قوس هستند و جهت استفاده در هتل‌ها، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های لوکس بسیار مناسب هستند.

درب شیشه ‌ای تاشو

این نوع از درب ‌های شیشه‌ ای برای استفاده در مغازه‌ها و یا ساختمان‌هایی که در یک گوشه واقع شده‌اند بسیار مفید هستند.

بنابراین کسانی که قصد خرید درب شیشه ‌ای دارند باید به نکات گفته شده در بالا توجه کنند و درب متناسب با فضای مورد نظرشان را انتخاب و خریداری نمایند.

قیمت درب شیشه ‌ای

یکی دیگر از نکاتی که لازم است بیان شود توجه به قیمت درب شیشه ‌ای است. مشتریان این محصول، معمولا به دنبال خرید نوعی از درب شیشه ‌ای اتوماتیک هستند که هم مقرون به صرفه باشد و هم از کیفیت مناسبی برخوردار باشد. در این زمینه لازم است بدانیم که همیشه این دو عامل در کنار هم قرار نمی‌گیرند.

در حقیقت در بسیاری از مواقع، قیمت پایین می‌تواند موجب کاهش کیفیت درب مورد نظر شود و از طرف دیگر داشتن قیمت بالای یک محصول، همیشه نشان دهنده کیفیت بالاتر آن نیست.

بنابراین برای خرید باصرفه درب شیشه‌ ای و با کیفیت مورد نظر باید به سراغ فروشندگان و تولید کنندگان مطمئن بروید تا در زمینه خریداری درب شیشه ‌ای مورد نظر به مشکل برنخورید.