در معماری امروز درب های قدیمی و سنتی جای خود را به درب های کرکره ای یا سکشنال داده اند، این درب ها با قابلیت باز و بسته شدن به صورت اتوماتیک با ریموت کنترل به واسطه موتورهای قوی که به “موتور سکشنال” یا “موتور زیرسقفی” شهرت دارند کار میکنند و به سهولت عبور و مرور خودرو ها و عابرین کمک بسیاری میکنند. در این مقاله به بررسی موتور سکشنال و کاربرد آن میپردازیم.
چگونگی عملکرد موتور سکشنال
همانطور که اشاره مختصری کردیم این موتور ها در تامین نیروی باز یا بسته شدن درب های سکشنال مورد استفاده قرار میگیرند، برای این که موتور توانایی تامین نیرو را داشته باشد، باید در انتخاب موتور سکشنال شرایطی مثل ابعاد و وزن درب را در نظر داشته باشیم.
این موتور ها با قدرتهای مختلفی در بازار وجود دارد و در صورتی که قدرت موتور و ابعاد و وزن درب سکشنال تناسب نداشته باشند، فشار وارده بر موتور در طولانی مدت باعث صدمه دیدن آن خواهد شد.
نحوه عملکرد این موتور ها به این صورت است که زمان فشردن دکمه باز یا بسته شدن درب، موتور با قدرتی که دارد توسط تسمه یا زنجیر های متصل به پنل های درب سکشنال آنها را باز یا بسته نگاه میدارد.
در زمان قطعی برق اکثر موتور ها دارای اهرم دستی هستند که امکان باز و بسته شدن درب را مهیا میسازد، برخی از مدل ها نیز باطری پشتیبان دارند که در زمان های مورد نیاز میتوانید آن را فعال کرده و همچنان از ریموت کنترل استفاده کنید.
محل نصب موتور سکشنال
این موتورها غالبا در بالای درب های پنلدار و در زیر سقف نصب میشوند و به همین دلیل نیز به موتور های زیر سقفی مشهور هستند.
ویژگی های موتور سکشنال
این موتور ها دارای ویژگی های خاصی هستند که استفاده از آنها را برای درب های سکشنال ضروری میسازد. در این بخش به برخی از این ویژگی ها اشاره میکنیم.
– این موتور ها از آنجایی که به چشم فتو الکترونیک مجهز هستند دارای سنسور برخورد بوده و به همین دلیل نیز امنیت خودرو یا عابر پیاده هنگام عبور از زیر درب را تامین میکنند.
– این موتورها کاملا بی صدا هستند و استفاده از آنها در مجتمع های مسکونی یا فضاهایی که نیاز به آرامش بیشتری دارند را ممکن میسازد.
– سرعت باز یا بسته شدن درب های سکشنال قابل کنترل است و می توانید با برنامه ای که به پنل درب میدهید سرعت موتور را کنترل کنید.
قیمت موتور سکشنال
قیمت موتور های درب سکشنال بستگی مستقیم به قدرت و شرکت سازنده آنها دارد، در حال حاضر موتور های ساخت کشور ایتالیا در برند های نایس، اسپای، کیم و بیافتی، موتور کامفورت ساخت کشور آلمان و موتور دکسو پرو ساخت کشور فرانسه در بازار موجود هستند، البته مدل های بیشمار دیگری نیز وجود دارد که دارای قدرت های متفاوت، کاربری های متنوع و البته اندازه های گوناگون میباشند.
نکات مهم هنگام انتخاب و نگهداری موتور سکشنال
هنگام انتخاب این موتور ها باید به نکاتی دقت کنید که اهمیت زیادی در دوام، استحکام و طول عمر موتور های سکشنال دارد، در این بخش به این نکات اشاره میکنیم.
– به تناسب ابعاد و وزن در نسبت به قدرت موتور دقت کنید، بهتر است برای درب های عریض از موتور های 1000 نیوتنی استفاده شود. در درب های کوچکتر استفاده از موتور های 650 نیوتنی کفایت میکند.
– بهتر است برای نصب موتور از یک کارشناس متخصص استفاده کنید تا برنامه های لازم را روی پنل اجرایی کند.
– میتوانید از موتور هایی که دارای باطری پشیبان هستند استفاده کنید تا در زمان قطعی برق بتوانید همچنان از ریموت کنترل استفاده کنید.
– از آنجایی که موتور درب سکشنال یک وسیله استهلاکی است و به ویژه در مجتمع ها و پارکینگ های مسکونی به کرات از آن استفاده میشود بهتر است با یک هزینه معقولانه اقدام به خرید یک موتور قوی و مناسب کنید.
– موتور های سکشنال باید به صورت مداوم مورد بازبینی و چکاپ قرار گیرند تا در صورت بروز اشکال یا نیاز به تعمیر سریعا اقدام شود.
فروش همکاری موتور سکشنال
ثبت سفارش عمده با قیمت همکاری موتور سکشنال امکان پذیر است.
بهتر است در انتخاب موتور سکشنال دقت لازم را داشته باشید تا بتوانید یک موتور مناسب برای درب سکشنال انتخاب کنید، سعی کنید که موتور در جایی نصب شود که کمترین احتمال آسیب دیدگی یا صدمه در اثر فشار، رطوبت و ضربه را داشته باشد.
اگر به دنبال موتور سکشنال با قیمت مناسب هستید میتوانید به سایت هایی مراجعه کنید که فروش همکاری موتور سکشنال داشته و این موتور ها را با قیمت مناسبتری در اختیار همکاران قرار میدهند.
بدون دیدگاه